Inkopers Auto Rally Run:

Het evenement voor trotse inkopers met een klassieker, cabriolet of een duurzame auto. Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor uw deelname aan de eerste Inkopers Auto Rally Run. Lees onder verder....

Ja, Schrijf mij in!

Inkoopevent: Inkopers op de Golfbaan 2024, 2-9-2024

Rally 1
1 VOLG 2024
Toertocht 'Utrechtse Heuvelrug e.o.'
Markus spiske w Pz Dlbkyg Mk unsplash Car 4333567 1920

De Inkopers Auto Rally Run zal voor de tweede keer, op zaterdag 11 mei 2024 van start gaan en stuurt de deelnemers over de mooiste wegen van de Utrechtse Heuvelrug. Op de route vinden er verschillende tussenstops plaats op bijzondere en culinaire locaties. Er is in totaal plek voor 15 equipes, wees er snel bij want de eerste startblokken zijn al gevuld.

Iedereen kan in elke auto deelnemen aan deze toertocht maar het is natuurlijk leuk als er in een 'speciale auto', zoals we die in de rallywereld kennen, wordt gereden. Met uw deelname geniet u met inkoopcollega's uit de Benelux van het mooie landschap maar zeker ook van het gezelschap! Wanneer u zich inschrijft voor de Inkopers Auto Rally Run, kiezen we voor een tourklasse waarbij er nog wel kaart wordt gelezen. We starten 12:00 uur en uiteindelijk wordt het event afgesloten met een sfeervol diner op een mooie locatie... mits u uiteraard goed hebt genavigeerd!

Schrijf uzelf in voor deze unieke toertocht via deze website en wij nemen zo snel als mogelijk contact op om meer informatie te delen!

De Inkoop Auto Rally Run is een initiatief van collega's uit het inkoopvak te weten Timo Martisatiman, Paul van Sleeuwen en Marc Brugman

Deelname is op eigen verantwoording en we vragen een 'vrijwillige bijdrage' van € 25,- wat we overmaken aan 'Alphe d"Huzes' (Benzine, electra, drank en eten voor eigen rekening)

Ja, Schrijf mij in!