Het sportiefste evenement voor aankoopprofessionals uit de Benelux

Na goede ervaringen in Nederland, ook in 2023 in België! Voor beginnende en ervaren golfers.

Ja, Schrijf mij in!

Bekijk het evenement in Nederland

Golf de pierpont golfbaan belgie brussel charme impressie
MEI 2023
GolfbaanPierpont
Afbeelding3 Afbeelding4 IOG Hansmarc

Inkopers op de Golfbaan - België !

Wat ooit klein is begonnen in 2008, is inmiddels in Nederland uitgegroeid tot een jaarlijks sportief evenement voor aankoopprofessionals uit Nederland en België. Dit jaar zal ook in België dit event worden georganiseerd voor inkoop-aankoopprofessionals uit de publieke én private sector.

Zie hier een sfeerimpressie.

Voor zowel de meer ervaren als nog beginnende Golfers

Ontmoet als aankoopprofessional op een informele manier aankoopcollegae van andere organisatie(s) ! Op maandag XX ( nadere datum volgt) mei 2023 organiseren Hans Weusthof, Martin Verwijst en Marc Brugman voor de eerste keer de Aankopers-Golfdag in België. Iedereen die een relatie heeft tot het vak ‘inkopen, aankopen en contractmanagement’ is van harte welkom.

Golfbaan Pierpont, Frasnes-lez-Gosselies ( 45 min onder Brussel)

Golfbaan Pierpont is een fraaie, uitstekend onderhouden golfbaan in het zacht glooiend Waalse boerenland. Haar inland-links karakter maakt dat de wind een veranderende invloed kan hebben op uw ronde golf over gemanicuurde fairways omringd door dikke rough, mooie waterpartijen en snelle greens. Het charmante, gelijknamige hotel aan de golfbaan maakt van Pierpont een ideale bestemming voor een authentieke korte golfvakantie bij Brussel.

Op het Pierpont Domein vonden op 18 Juni 1815 de eerste gevechten plaats in de historische "Slag om Waterloo". De legers van de geallieerden (Groot-Brittannië, Nederland en Pruisen) en die van Napoleon troffen elkaar in de buurt van de plaats Waterloo. Na drie dagen was Napoleon verslagen. Na de strijd waren er meer dan 50.000 doden en gewonden en 20.000 man werd vermist. Interessant is een bezoek aan de Leeuw van Waterloo, alwaar een bezoekerscentrum met 3D vertoningen van deze slag.

Zeer zeker de moeite waard op zondag met een overnachting in het Golfhotel, boek tijdig, beperkt aantal kamers (20). De mogelijkheid is aanwezig om een hotelovernachting te boeken, zodat u uitgerust aan deze dag kan beginnen en/of kan uitrusten na een sportieve golfdag. (Geef dit door bij inschrijven, boek tijdig want beperkt aantal kamers) In deze toeristische omgeving zijn overigens meerdere hotels.

Iedereen is welkom vanaf 10:00 uur en de 'Aankoopgolfers' beginnen om 11:00 uur. De beginnende golfers ontvangen dan een lekkere lunch en gaan vanaf 12:00 uur de baan op onder begeleiding van een professional. Afsluiting uiteraard wederom in stijl met een traditioneel goed verzorgd diner!

U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging bij inschrijving

Ja, Schrijf mij in!